fredag 27. april 2012

Tips til USA ferie

Det er helg! Friday is BEST! Til dere som planlegger en USA ferie har jeg lyst til å komme med noen tips fra da vi var der i påsken. Huset vi leide var gjennom Superiorfloridarentals.com. Huset heter Hideaway. Vi har bare godord å si om dette firma. Huset er norskeid og utleieagenten der borte er også norsk. Det ligger i Cape Coral som ligger på Vestkysten av Florida. Det ligger sentralt til og det er kort vei til Fort Myers , øyene Sanibel og Captiva ( som MÅ besøkes) Naples og Coconut Point for å nevne noen her. Til Disney parkene er det litt lenger kjøretid, cirka 3 timer.


 Huset har en lekker arkitektur og flott eksteriør og med svømmebasseng rett utenfor stuen. Her kan store og små nyte ferien fullt og helt. Masse bra Shoppingmuligheter i området og det er mange outleter som er spennende. Vi var på Miromar Outlet i Naples og den er veldig bra. Shoppingsenteret i Coconut point er en fornøyelse og også Coastland center i Naples.

 Etter en uke i huset kjørte vi til Key West og Miami. Det er veldig lett å kjøre bil i USA, selv om det ofte er 4-5 filer i en kjøreretning er det så stort og oversiktelig og det er godt skiltet. Temperaturen i mars og april er helt perfekt. Mellom 26-31 grader i snitt hadde vi, og det var mer enn varmt nok, så denne årstiden er super der borte.

Dette var dagens USA tips fra meg. Ha god helg!

Ocean Drive by night. Restauranter og barer ligger som perler på en snor her. Masse liv og røre, Amerikanske biler, entertainere, kjendiser og turister. Må oppleves...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar