onsdag 2. mai 2012

Interiør


God kveld dere. Det er mange der ute som leser bloggen min og det setter jeg stor pris på. Ønsker å mate den hver dag og tenker endel på hva dagens blogginnlegg skal handle om.

 Ikveld  skal jeg  skrive litt om meg selv. Helt siden jeg var 10-11 år har jeg vært interiørinteressert. Hjemme på pikerommet mitt var det alltid ryddig og pent, nesten alltid da... Jeg ommøbelerte ofte på de små kvadratmeterne jeg hadde og jeg likte godt å pynte med små ting og nips. Ukelønna gikk ofte til å kjøpe ting til rommet som jeg kunne pynte med.  Interessen for interiør har fulgt meg inn i voksen alder. 

 Jeg er kjent for å velge ut restaurantene vi skal spise på etter hvordan interiøret er. Er det pent, er sikkert maten god tenker jeg...Jeg er egentlig ikke opptatt av trender. Hjemme liker jeg den klassiske interiørstilen  med innslag av det litt stramme med en  dash romantikk og tradisjon. Selv om jeg befinner meg interiørmessig der er det veldig inspirerende og komme til andre som kjører en helt annen stil.

 Interiøret og farger skal man leve med i mange år  og jeg er opptatt av at det skal være tidløst. For 20 år siden kunne jeg plutselig male et rom en helg, men slik er det ikke i dag, heldigvis. Derfor går det i lyse farger hjemme hos meg med innslag av beige og naturfarger og jeg liker mørkebrunt og sort som kontrastfarger. Så kan jeg leke meg med farger på lys og puter og annet nips som en bytter ut når man går lei. Så slik er det hos meg. Flere interiørbilder skal komme her etterhvert.


Ha en fin kveld dere♥


Skap fra home&cottage3 kommentarer:

 1. Hei.:) koselig lesing...og flotte bilder...

  Jeg ble litt nysgjerrig på hvem som kalles perlen av kystbyene ? vil tro det er flere..tjhii...

  ha en kos dag i pelebyen,:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Thelma Louise! Takk for koselig mld. Perlebyen er i Kragerø. Takk for tipset du gav meg, jeg tror det er i orden nå. Vil du gi meg et pip hvis det ikke er ok? Klem fra meg.

   Slett
 2. P.s. du har aktivert "vis ordrebekreftelse" for å legge inn kommentar på bloggen din. er det med viten og vilje skal jeg ikke bry meg, men vet mange irriterer seg over å måtte skrive den laaange koden (noen ganger uleselig) når de kommenterer hos andre, uten å vite at de har
  den aktivert på egen blogg..det er jo ikke der
  vi legger igjen kommentarer.:))

  Klem

  SvarSlett