tirsdag 9. juli 2013

Herlige sommerdager


 Herlig å våkne kl 07 i ferien å kjenne seg utsovet og opplagt. Det er sommersol ute og det ser ut til å bli nok en nydelig sommerdag her i Norge, ihvertfall hos oss i sør.


Kaffen er inntatt allerede og jeg har sett at fjorden er stille og blank. Noen båter er allerede ute å kjører på morgenkvisten kanskje for å komme tidsnok ut til holmer og skjær, det kan bli trangt om plassen nå i fellesferien.


Selvom det er ferie er det alltids noe å gjøre med hus og hage. Mine skjønne, snille og flinke svigerforeldre har gravd og plantet seksti vintergrønne ( Ja riktig, 60 ) busker i oppkjørselen. Det har blitt så fint og nå skal vi legge på duk der før vi får lastebillass med kulestein. Da er innkjørselen til huset ferdig og det kal bli så bra å bli ferdig med det prosjektet. Nye prosjekter venter, men det stresses ikke for her skal sommeren nytes.


Det har blitt noen løpeturer før frokost nå i ferien og det har jeg begynt å like mer og mer. En annerledes start på dagen enn det man vanligvis pleier å gjøre er godt.


Håper du nyter ferien max, ta vare på øyeblikkene, også de små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar