tirsdag 16. juli 2013

In Cannes


   
Vi har solfylte og varme dager her nede. Det blir mye god mat og drikke som seg hør og bør i ferien og de flotte kakene fra Ladurêe klarer jeg bare ikke motstå.
Jeg får heller jogge noen kilometer ekstra når jeg kommer hjem.

Vi bor på Radisson blu thalasso og spa hotel som ligger perfekt til i kort gåavstand til alt. Nydelig hotell med en takterrasse som tok pusten fra meg. 

Shopping, strender, restauranter, den hyggelige båthavnen og den sjarmerende gamlebyen. Så mange spisesteder å velge i, den ene koseligere enn den andre. 

Jeg falt for restauranten Relais des semailles, først pågrunn av det koselig interiøret men så viste det seg at dette spisestedet har 2 stjerner i Michelinguiden. Maten er fantastisk og jeg anbefaler dette stedet til dere som skal hit. Ligger i gamlebyen. 

Vi traff på fotballfrua idag som også er på ferie her. Skjønne gravide Caroline og Lars-Kristian. Superhyggelig par, nydelig er de begge to. De får nok et vakkert barn. 

Imorgen drar vi til Monaco og Nice og vi flyr hjem sent. Masse sol og varme på langtidsvarslet hjemme så det blir perfekt å feriere hjemme videre. Borte bra men alltid hjemme best. 

1 kommentar:

  1. Hei ! Fant bloggen ved en tilfeldighet nå i dag, så utrolig inspirerende bilder og bra skrevet :-) Topp ! Anne-Kathrine

    SvarSlett