søndag 10. juni 2012

Filip & NinjoVi har hatt en deilig lang søndagsfrokost etter å ha sovet ekstra lenge idag. Kom sent hjem fra Sverige igår og hadde en tipp topp tur og jeg må si vi fikk handlet inn for sommeren. Nå har vi mat i fryser`n frem til neste sommer har jeg en følelse av. 


Det var hundenes tur til å fornye seg igår. De har fått ny hundeseng med polstrete kanter og  med deilig myk pute. Nye matskåler, hundebånd, leker, godterier og ny Shampoo, og det fra BED head, eller PET head.!  Ha Ha! Nå skal de få seg en runde i karet og blir fluffy og fine og lukte himmelsk.Nå en tur ut å se på skadeomfanget av rådyrenes  inntog i vår hage. De har funnet ut at det smaker veldig godt med kulethuja og Thujatrær her hos oss.....Den som hadde hatt et gevær sier jeg bare!!
Rett som det er dukker rådyrmamma opp med sine to små rådyrunger. De er jo så skjønne som det går an, men så plagsomme. De står rett nedi veien her, ser de oss bare tripper de videre nedover veien og gir ikke akkurat inntrykk av at de er redde. Vet ikke hva vi skal gjøre, kan ikke gjerde inn hele tomta heller...
Ha en Fin søndag dere!Ikke lett å ta bilde av disse to karene her samtidig!

1 kommentar:

  1. Cathrine Jakobsen27. juni 2012 kl. 23:01

    Så fine bilder, bloggen din begynner å virkelig bli fin nå! Hehe :)

    SvarSlett