søndag 11. november 2012

ParadisetMr G har overrasket meg ikveld med middag på stranden. 4 retters middag har vi hatt og vi fikk til forrett løksuppe, så en nydelig salat, deretter hummer og filet mignon og tilslutt dessert som var creme brulee. Nydelig alt sammen.

 Å sitte barbent i sanden på stranden i lys fra fakler å spise er en magisk opplevelse i denne varmen. Karibisk varme- den som brer seg om hele kroppen, ikke en kald trekk treffer noe sted. Passer meg veldig bra.

 Vi har hatt mange herlige feriedager allerede og fått sett litt av øya. Leid bil og kjørt litt rundt en dag. Hovedstaden Oranjestad har mye å by på av uteliv, resturanter og ikke minst shopping. I Renaissance mall finner du egne butikker som Tommy Hilfiger, Gucci, LV, Ralph Lauren, Michael Kors mm og de andre kjente amerikanske litt rimeligere brands. 

 Men det beste her er de fantastiske strendene. Sanden er hvit som snø og vannet er Såå turkist og holder rundt 28-29 grader. Vi bor på flotte Radisson Casino og Spa hotell som ligger på Palm beach og vårt rom med egen utgang ligger akkurat 15 meter fra der stranden begynner. Det vil si at vi lever i bikini og shorts her for vi går ut og inn som vi skulle vært hjemme i vår egen hage. Trenger vi litt kaldt drikke er veien kort til kjøleskapet fra solsengen på stranden.


 Et veldig godt utvalg av resturanter her på Palm beach er det også, mye god mat som en nordmann veldig godt kan like. Starbucks, Hard Rock Cafe og Mac' ern ligger rett bak hotellet her. Nå er ikke jeg noen tilhenger av Mac' ern.


Men Mr G elsker det så imorgen møtes vi i veikrysset, han med burgerpose og jeg med takeaway pizza italiano. Mmm! Gleder meg til morgendagens lunsj. Flere kjøpesenter ligger her på Palm beach så man trenger absolutt ikke dra til Oranjestad.  Aruba er i forhold til mange andre karibiske øyer vi har besøkt før mer sivilisert og moderne. Stemningen på øya er ikke reggae ( skrives det slik) eller såkalt karibisk men veldig upgraded til amerikansk/ europeisk standard. Prisnivå ligger midt mellom USA og Norge, da tenker jeg på mat og drikke.


 Aruba er fantastisk, det beste jeg har sett til nå og jeg har sett mye bra. Hit vil jeg igjen, og jeg anbefaler alle som vil på tur om å dra hit. Du blir garantert fornøyd. 


Ett råd jeg vil gi er å booke hotell på Palm beach eller Eagle beach for det er her paradiset på jord må være. Jeg er sikker, så langt! Ha en fortsatt fin helg, vi sees her inne om ikke så lenge. Klemklem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar