søndag 20. januar 2013

Isglass og Dolce & Gabbana Martini Gold









Velkomstdrinken på festen i går ble servert i isglass vi selv har laget. Jeg har jo vist dere islykter her på bloggen før og disse glassene er laget på samme måte. Siden bunnen skal være tett  tar det litt lenger tid å lage glass enn lykter. Disse glassene har stått ute de siste dagene siden vi har hatt det så kaldt.

Vi tok de direkte inn på fat igår.  De er både glatte og kalde å holde i, så det er lurt å bruke en serviett under når man holder glasset. De varer en stund men smelter jo, så en har ikke hele kvelden... men akkurat passe tid til en velkomstdrink. Jeg synes de er perfekte til en vinterfest, litt eksotisk å drikke av så kalde glass og til dere som lurer: leppa sitter ikke fast! 
( ha ha, det hadde tatt seg ut )


Jeg kommer tilbake imorgen med bilder av pyntet bord






Det skinner i gull nedi glasset - det er Martini Gold





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar