lørdag 2. juni 2012

Hurra for kjærligheten

Selv om det går i ett og man er opptatt på mange hold er det ingenting som er bedre enn når Mr G er hjemme. Han kommer hjem om et par timer og jeg gleder meg. Har hatt frokost og kaffe ute i solskinnet nå, alene. Det er jo Ok men det er ingen ting mot det å være to. Hurra for kjærligheten, må den leve lenge lenge lenge...


Jeg elsker lørdager og det å kunne ta det med ro og ikke måtte skynde seg til noe. Idag er det en slik Lørdag og ikveld skal jeg på fest. Ei venninnne er 40 år og vi jentene skal feire. Gleder meg. Kleskoden er pastell og jeg har bestemt meg for å ha litt krøller i håret ikveld. Mr G er en racer med krølltanga så han skal hjelpe til.

                Ha en nydelig Lørdag, slapp av og senk skuldrene, unn deg noe godt og vær glad
                                                                  ♥

2 kommentarer:

  1. nydelig blogg du har :)kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den kurv stativet og de søte hjerte tallerkene?jeg har ikke blogg selv men liker og lese :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk:) Kurvstativet Signature får du kjøpt hos Skeidar. De søte hjertetallerknene er fra Lot´s living. Jeg har kjøpt mine i Sia butikken på Nordbysenteret i Sverige. Jeg mener at jeg har sett de i en norsk nettbutikk for ikke så lenge siden, men jeg husker ikke navnet. Hvis du søker så finner du sikkert frem. Lykke til :)

      Slett