søndag 26. mai 2013

Ikke bare bare med hage...

Nydelig sommerdag her idag. Som dere ser har jeg fått plantet litt sommerplanter. Som regel er jeg supergira og kan nesten ikke vente med å kjøpe blomster om våren men i år har jeg ikke vært i modus. 

Vinteren har vært hard for hagen vår og her er det masse ødelagte busker og trær.

Kuletuja som  vi har mange av er brune, svidd av vårsola, isbrann på gressplenen, vi må så store partier på nytt. Rosebusker har sagt takk for seg, ikke alle men en god del. To rondondenron er ødelagt og til og med en vintergrønn eføy. Så er det et japansk prydkirsebærtre som ikke får blader, det bare står der med små brune knopper og de virker tørre. Ikke nok med det, en kuletuja på stamme har også tatt kvelden. Rådyr har spist blomstene på kirsebærtreet og en buskbom er gul. Det ser egentlig ikke ut her i forhold til i fjor sommer akkurat nå.

Nå venter bare jobben med å kjøpe inn nytt, plante om og bytte ut jord der rosene sto. Ikke mye morro, det er bakdelen ved å ha hage.

Ønsker deg en flott uke2 kommentarer:

 1. Hei ! må berre spørre deg om en ting . hvor har du fått tak i speilet på badet oppe? eg skulle hatt et som er 120 langt..:-)må sei at dette huset ditt er berre heildt perfekt....Eg ser på de nesten hver dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg klarer ikke å komme på hvor det speilet er kjøpt, det er noen år gammelt. Mulig det er fra Comfort kjeden.

   Mange fine speil å finne i butikkene Living, home & Cottage og Riviera Maison.

   Lykke til!

   Slett